Dikkat!Aşk Çıkabilir-ASUDE Kitap Tanıtımı

by 6/18/2014 0 yorum
DİKKAT! AŞK ÇIKABİLİR
Daha çıkmadan internette çok satanlar listesine girmeyi başarmış bir kitap. Başarılı bir yazar. 

Onların Hikâyesi nefretle alevlendi, aşkla mühürlendi! [Birbirlerinden nefret eden iki insandı onlar… Oysa evlendiler… Uslanmaz bir asosyal olan İlkim’in hayatındaki tek amaç başarılı bir bilim kadını olmaktır… Onun modayla, makyajla işi yoktur ve gözlüğünün ardındaki dünyada ders notlarıyla mutludur. Evlenmek için hayallerinin profesörünü beklerken, karşısına tehlikeli, kaba, bilimden anlamayan, öfkeli bir işadamı çıkar. Martin Turner… Bu Amerikalı adamla asla evlenmemesi gerektiğini bilse de muhteşem kariyerinin anahtarının onun ellerinde olması işleri rayından çıkaracaktır.
Genç kız, ilk andan beri koşarak kaçmak istediği bu yakışıklı ve karanlık adama, hayatının tüm ideallerini çiğneyerek tutkuyla çekilirken ilk kez gerçek bir kadın gibi hissetmeye başlar.
Ve genç adam, gizli çıkarları uğruna evlendiği bu kızı Amerika’ya götürdüğü gün ondan kurtulma planları yaparken, sessiz karısı hayatının merkezine yerleşir.
Aşk nefreti gölgesi gibi takip ederken bu nefretten bir aşk doğabilir mi…
Peki ya sırlar açığa çıktığında gerçek aşk yalanlara direnebilir mi? ]





*ALINTI*



Genç adam dolaptaki şeylerden neler yapılacağını kesinlikle bilmiyordu. Bir süre sonra da bilmediğini itiraf edercesine “En iyisi pizza,” deyip dolabı sertçe kapattı.



Genç kız dudaklarını büzdü. “Pizza yemek istemiyorum.”


“Sevmiyorsan başka bir şey getirtirim bebeğim?”

“Seviyorum ama pizza sağlığa zararlı! İçinde neler olduğunu kim bilebilir? ”

Martin kıza döndü. Onu tepeden tırnağa hayranlıkla süzerken karizmatik sesiyle yanıt verdi. “Güzel olan her şey sağlığa zararlıdır. Tıpkı senin gibi… Sen de benim sağlığım için bir tehditsin! Buna rağmen senden uzak kalamıyorum!”

İlkim dudaklarını ısırıp kıpkırmızı yüzünü eğdi. Sonra içeriye kaçtı. Koşarken yüzünde tatlı bir sırıtış vardı.

***
Yayın Yılı: 2014
528 sayfa
Kitap Kağıdı
13,5x20 cm
Karton Kapak
ISBN:6055358631
Dili: TÜRKÇE