Queen-Bollywood || Film Yorumu

by 10/08/2014 3 yorum

IMDB Puanı :8.4

Çook çok uzun zamandır -muhtemelen kitaplara acayip sardığımdan beri- adam akıllı bir film izlemiyordum. Gerçekten ilginç bir filmle karşınızdayım. Öncelikle çok eğlendiğimi, yer yer sesli kahkahalar attığımı söylemeliyim. 
Damadın gelini terk ettiği an


Bu film için tuhaf bir talihsizlik olmuş ve konusunun yazıldığı kısımda filmin sonunu anlatmışlar. Tabi bu halde insanın bütün izleme hevesi kaçıyor. O yüzden bu konu kısmında ki yazıları okumadan izleyin lütfen. Ben de en az spoilerla sizi göndermeyi düşünüyorum zira.





Film bir düğün sahnesiyle başlıyor. Eğlence ,kakara kikiri , bin türlüsü.  Tabi Hint müziklerinin hep bir insanın yerinden kaldırıp oynatmalık modu vardır. Ki eminim bunu bilmeyen yoktur. Neyse efendim, böyle güleç suratlarla olayımız devam ederken damadımız gelini görüşmek için bir kafeye çağırıyor.







 Ve bütün o acımasız tavırlarıyla "Bu iş bitti!" diyiveriyor. Tabii bizim kız perişan. "Nolur bırakma!" modunda. Evlilik falan yalan tabii. ( Evlilik arifesinde olan ben, burda damada sağlam saydırdığım doğrudur.)Düğüne son iki gün kalmış. Kız odaya kapatıyor kendini. Herkes perişan olmuş. 






Tabi Hindistan'da işler burada ki veya Avrupa'da ki gibi değil. Kız lekelenmiş oluyor. Ve birden tek başına dışarı bile çıkmayan kızımız Balayı için ayarladıkları yurtdışı gezisine tek başına gitmek istediğini söylüyor. Normalde izin vermezler. Ama kız yıkılmış! "Tamam!" diyor ailesi ve başlıyor maceraaaa !!!












En sevdiğim de Bollywood filmlerinde hep erkek karakter başrol olurdu. Fakat bu sefer güçlü bir kadın karakterle karşı karşıyayız.







Tabi olaylar bundan sonra. Sizleri bekleyin eğlenceli, hüzünlü, duygusal, komik bir sürü sahne var. Evinden dışarı bile adım atmaya korkan kızımız, Paris'i Amsterdam'ı gezip gerçekliğe doğru bir yolculuğa çıkacak. Siz de ona eşlik edin! 

3 yorum:

  1. Hint filmleri çoook uzun oluyo bide çok dans sahnesi oluyo diye sıkılıyorum ben biraz öyle olmasa ne güzel olurdu benim için. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen diyince düşündüm de bunda diğer hint filmleri kadar moda girip dans etme olayı yok. Bi düğün sahnesi var. O oynanmazsa olmaz zaten. Bi de Paris te barda geçen bir sahne var. Başka da yok. Kız da öyle çıkıp şarkılar falan söylemiyor yani =)

      Sil
  2. Bollywood filmlerine baylıyorum.. Aynı filmi defalarca kez izletebilme gibi bir büyüsü var benim için.. Bende bloguma beklerim, sevgiler..

    YanıtlaSil