Ev Kızı Evren'i Tess Gerritsen Okudu ve Yorumladı!

by 3/10/2016 3 yorum
Ev Kızı Evren önümüzdeki haftadan itibaren raflarda boy gösterecek. Ben oldukça heyecanlıyım ve kitap görücüye CNR İstanbul Kitap Fuarı'nda çıkacak. Tabii ben de orada olacağım. 12-13 Mart 2016'da 1.Salon 1d Yabancı-Müptela Standında beni bulabilirsiniz. Hepinizi bekliyorum. Bol sarılmacalı bir gün olsun lütfen :D

Bundan da önemlisi sizlere Tess Gerritsen'in yorumundan bahsedeceğim. Bildiğim kadarıyla, şimdiye kadar Türk yazarlardan Tess'den yorum almış kimse yok. Bu yüzden bir ilk ve ben Tess'den övgü aldığım için çok mutluyum.

Peki nasıl oldu bu olay?
Öncelikle ben ve bir kaç arkadaşım (sağolsunlar) kitabı çevirmiştik, aylaar aylar önce. Ev Kızı Evren'i yazmaya ilk başladığımdan beri Tess okusuni yorum yapsın istiyordum. O yüzden hazırlıkları önceden yaptık. Sonra bir gün Tess'e bir mail gönderdim. Kitap hakkında konuştum ve kitabın basılacağından bahsettim.
İlginç olansa, gerçek anlamda geri döneceğine dair ümidim yoktu. Sonra bir akşam mailerimi kontrol ederken, beklediğim an geldi! :D Sevinçle karışık gözyaşları içinde maili okudum. Cidden göz yaşlarımı tutamadım çünkü benim idolum benim kitabımı beğenmiş üstüne bir de yorum yazmıştı.

Hal böyleyken, kapakta onun yorumunun olması kaçınılmaz oldu. Ve direk Tess'in yazmamızı istediği kısmı da ön kapağa aktardık.
Kısacası asın bayrakları asın! :D

3 yorum:

  1. Ne mutlu sana, umarım kitabın da bol satışlı olur :)

    YanıtlaSil
  2. Ne kadar güzel. Sevdiğiniz yazar hem mail olarak size dönmüş hem de yorum yapmış. Ben olsam bende çok heyecanlanırdım herhalde. Bu arada yeni kitabınız hayırlı olsun diyorum. İyi satışlar. :)

    YanıtlaSil
  3. Senin adına çok sevindim :)

    YanıtlaSil