Kitap Alışverişi #3

by 9/09/2014 8 yorum

Kiler'de indirim olduğunu duymayan kaldı mı bilmiyorum ama bu yazım onlar için. Aslında bana ilk başta kiler de indirim var dediklerinde önemsememiştim. Açıkçası güzel kitaplar olacağını da düşünmemiştim. Ona rağmen bir kitap sevdalısı olarak gittim. İyi ki de gitmişim. Aslına bakarsanız daha fazla alışveriş yapacaktım ancak daha fazlasını taşıyamazdık. Özellikle aldıklarım haricinde benim gözüme çarpan kitaplar; Ted Dekker'ın çember serisi, İki Oda Bir Yalnızlık, Menekşe Kokulu Hikayeler, Cadı Serisi ... Liste uzayıp gidiyor. Tabi ki bunlar haricinde sizin tarzınıza da uyan çok güzel kitaplar vardır. Değinmek istediğim asıl nokta ise; bu fiyata başka hiç bir yerde bulamazsınız. Bu bir gerçek! %50 indirim var. 

Normal de etiketlerini yırtardım ama görebilmeniz için bu şekilde fotoğraf çektim.


Yanda gördüğünüz Tess kitapları üzerinde ki fiyatlara alışığız zaten. Ama Kiler'de bu fiyat üzerinden yarı yarıya indirim var. Yani 4 liraya geliyor. 






Postacı Kapıyı Çalmayacak kitabında da etiket yok gördüğünüz gibi. Bunlar da liste fiyatı üzerinden yarı yarıya indirimli. 19 lira yazıyordu. Ben 9.5 liraya aldım yani. 
Bu arada genel olarak Martı Yayınları olduğunu da belirtmeliyim.

Evet evet! Koşmaya başlasanız iyi olur. Bu indirim Eylül ayı boyunca var diyor Kiler ama hangi kitapların biteceğini kim bilebilir?

8 yorum:

  1. şehrinde kiler olmayan biri olarak kıskançlıktan ölcem galiba :(( :) iyi okumalar! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayy yazmasa mıydım ki acaba !? Nasıl olmaz ya :(

      Sil
  2. Selam bende geçen hafta gittim kilerden 8 kitap aldım bloğuma bakabilirsin. Tess kitapları daha önce hiç okumadım ama almak istediğim kitaplar birgün tükenirse o zaman alırım. Yani ilk sırada değil maalesef. Onun sebebide kapakları... Çocuklarım çok etkileniyor bende elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum tabi arada kaçtığı oluyor. Görüşmek üzere. Banada gel. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kapaklar gerçekten sıkıntı. Ancak yayınevi şimdi yeni kapaklarıyla tekrar çıkartıyor. Şiddet içermeyen türünden. Belki onları tercih edersiniz. Tess benim için çok ayrı. O yüzden seriyi tamamladım. Zaten ilk başta bir sürü kitap aldım. Taşıyamayınca Tess hariç nerdeyse hepsini bıraktım. Ama Tess önemli yani. Siz de okuyun .Sevgiyle kalın =)

      Sil
  3. Keşke biri bana da Tess kitaplarını alsa :( Burada da yok Kiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne desem ki şimdi bilemedim. Kiler'e yazı yazcam oralara da açsın. =)

      Sil
  4. Bundan sonra bir alışveriş oldu da ben mi kaçırdım dedim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bir alışverişim oldu da yazmaya çok üşendim :/ Yanlış hatırlamıyorsam 8 kitap almıştım

      Sil